Oletko sinä uusi työkaverimme järjestö- ja oppilaitosmaailmaa yhdistävässä KSL-opintokeskuksessa?

Haemme viestinnästä, markkinoinnista sekä järjestötoiminnasta ja oppimisesta innostuvaa

TIEDOTTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

Kansan Sivistystyön liitto KSL ry:n ylläpitämä KSL-opintokeskus on järjestöjen kouluttaja ja valtakunnallinen, vasemmistolainen vapaan sivistystyön oppilaitos. Tuemme monipuolisella koulutustoiminnalla 17 jäsenjärjestön sekä usean kymmenen muun järjestön opinnollista toimintaa ja järjestämme erilaista kulttuuri- ja sivistystoimintaa. Tiedottajana vastaat sivistysliiton ja opintokeskuksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä markkinoinnin kokonaiskoordinoinnista.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää

  • viestinnän ja markkinoinnin laaja-alaista osaamista sekä ymmärrystä järjestöviestinnästä
  • kykyä viestiä sivistysliiton ja opintokeskuksen toiminnasta ymmärrettävästi ja innostavasti
  • KSL:n toiminnan (ja muun vapaan sivistystyön) sekä KSL:n toimintaympäristön ja lähiverkostojen tuntemusta
  • oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja kehittävää työotetta

Lisäksi sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Hallitset hyvin myös viestinnän ja markkinoinnin kannalta keskeiset ohjelmistot ja digiympäristöt.  Muu kielitaito ja graafinen osaaminen ovat eduksi. Jaat myös KSL:n arvomaailman.

KSL:ssä sinua odottaa mukava tiimi, kiinnostava ja kehittämisen mahdollistava työtehtävä sekä hyvät henkilöstöedut ja joustavat työskentelymahdollisuudet. Tehtävä asettuu KSL:n palkkajärjestelmässä vaativuusryhmään 11, ja sen palkka on 3 455,78 €/kk. Tehtävään kuuluu satunnaisesti ilta- ja/tai viikonlopputyötä sekä matkustusta Suomessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse tuula.kumpumaki@ksl.fi viimeistään 20.9.2020 mennessä. Liitä hakemukseen CV:si ja tallenna ne yhdeksi pdf-tiedostoksi, jonka nimeät omalla nimelläsi.

Haastattelut järjestetään perjantaina 25.9. ja maanantaina 28.9. klo 10-15 Helsingissä, osoitteessa Lintulahdenkatu 10 (tai etäyhteydellä Teamsissä). Haastatteluun kutsutaan erikseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri, opintojohtaja Tuula Kumpumäki puhelimitse 050 323 9143 (pe 4.9. klo 10-12, ma 7.9. klo 15.30-17 ja ma 14.9. klo 15.30-17)

KSL-opintokeskus on järjestöjen kouluttaja ja valtakunnallinen, vasemmistolainen vapaan sivistystyön oppilaitos. Tuemme kansalaisyhteiskuntaa kehittämällä, kouluttamalla ja tarjoamalla työkaluja tavoitteelliseen järjestötyöhön. Koulutuksemme vahvistavat aktiivista kansalaisuutta – olemme aktivistien opintokeskus.