KSL-opintokeskuksen tiedottajana aloitti marraskuussa Anu Korhonen, 42. Tiedottaja vastaa Kansan Sivistystyön Liiton ja opintokeskuksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä markkinoinnin kokonaiskoordinoinnista.

Aiemman työuransa Anu on tehnyt Helsingin yliopistossa opintohallinnon sekä viestinnän ja markkinoinnin parissa. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri humanistisesta tiedekunnasta.

– Yliopistolla minua motivoi mahdollisuus tukea niin opiskelijoita kuin tutkijoita omassa työssään. Koulutuksesta ja tutkimuksesta viestiminen on yhteiskunnallisesti tärkeää. Tiedottajan työssä KSL:ssa pääsen edistämään oppimista ja sivistystä uudesta näkökulmasta.

Ensimmäisen työviikon aikana Anu onkin jo oppinut uutta muun muassa ekososiaalisesta sivistyksestä ja kulttuuriaktivismista.

– Minua puhuttelee ajatus, ettei sivistys synny pelkistä käsitteistä ja systematisoinnista, vaan myös tunteesta, mielikuvitusvoimasta ja ymmärryksestä.

Anulla on vahva tausta opiskelija- ja alumnijärjestöissä. Hän on myös KSL:n kolmen jäsenjärjestön jäsen.

– Aktiivisimmin olen toiminut sitoutumattomissa järjestöissä. Yhteiskunnallinen kiinnostus ja halu vaikuttaa on kuitenkin ollut osa elämääni jo lukioajoista lähtien. On hienoa päästä hyödyntämään viestintäosaamistani aktivistien opintokeskuksessa!

Tänä päivänä organisaation on mahdotonta menestyä ilman toimivaa viestintää. Tiedottajana Anu on kiinnostunut kehittämään sidosryhmäviestintää ja kasvattamaan KSL:n tunnettuutta.

– Opintokeskuksessa on tehty valtavan hieno työ viestintästrategian laatimiseksi, ja tehtäväni on tuoda se jatkossa käytäntöön. Myös visuaalista ilmettä on kohennettu, ja odotan innolla, että pääsemme sen lanseeraamaan.

Tavoitat tiedottaja Anu Korhosen osoitteesta anu.korhonen@ksl.fi tai tiedottaja@ksl.fi tai puhelimitse 040 847 6707.
Twitterissä @anukorho ja @kslopintokeskus