Tulevia
koulu­tuk­sia

Koulutuskalenteri

Ajan­kohtaista

Osallistu Ilmastonmuutos vs korona -keskustelutilaisuuteen ja työpajaan

Järjestämme IlmastoAreenan Ilmastonmuutos vs korona -verkkotapahtumassa Jalanjälkeni-käsityöaktivismityöpajan tiistaina 6.10. Tapahtumassa keskustellaan siitä, miten nämä kaksi kriisiä kohtaavat ihmisten elämässä. Työpajassa pohditaan käsityöaktivismin keinoin keskustelutilaisuuden teemoja, miten valinnoilla ja päätöksillä voidaan vaikuttaa parempaan tulevaisuuteen ja maapallon hyvinvointiin.

Opintokeskustoiminnan vaikutukset näkyvät ihmisten hyvinvoinnin lisääntymisenä

Järjestimme Kansan Sivistystyön Liiton hallituksen ja edustajiston jäsenille sekä työntekijöille yhteisen strategiaseminaarin. Seminaarin avauspuheenvuoron pitänyt opetusministeri Li Anderssonin erityisavustaja Niina Jurva korosti vapaan sivistystyön tärkeyttä muuttuvassa maailmassa.

Kiinnostun ihmisistä

Opintieni-juttusarjassa työntekijämme avaavat omia henkilökohtaisia oppimistarinoitaan opintotaustansa ja työkokemuksensa kautta. Sarjan toisessa osassa opintiestään kertoo koulutustuottaja Tiia Kontkanen, joka työskentelee tilaus- ja hankekoulutusten parissa.

Järjestö, uskalla kutsua uudet suomalaiset mukaan!

Uusille suomalaisille tulee avata mahdollisuuksia osallistua. Yksi merkittävä mahdollisuus on järjestöjen ja yhteisöjen tarjoama vapaaehtoistyö.

Etsimme tiedottajaa

Innostutko viestinnästä, markkinoinnista ja järjestötoiminnasta? Haemme tiedottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Hakuaika päättyy 20.9.

Mikä on minun jalanjälkeni?

Osallistu KSL:n uuteen kampanjaan ja ryhdy käsityöaktivistiksi! Käsityöaktivismi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita käsitöiden tekemisestä sekä yhteiskunnallisten epäkohtien esille tuomisesta.

Tutustu toimintaamme 

Ajattelemme, että jokaisella on oikeus oppia, tulla kuulluksi ja olla oman elämänsä vaikuttaja. Tervetuloa tutustumaan KSL:n ja KSL-opintokeskuksen toimintaan!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.