Tietoa yhteiskunnallisista asioista!

Haluatko järjestää keskustelutilaisuuden tai kurssin? Tarvitsetko kouluttajan tai puhujan? Oletko perustamassa opintoryhmää?

KSL-opintokeskus järjestää yhteiskunnallisia koulutuksia ja tilaisuuksia sekä välittää asiantuntijoita eri aiheista.

Räätälöimme sopivan paketin juuri sinun tarpeisiisi ja lähtökohtiisi.

Taitoa yhteiskunnalliseen toimintaan!

Yhteiskunnallisen koulutuksen tai tilaisuuden järjestäminen alkaa yhteydenotolla meihin.

Alta näet joitain aiheita, joista meillä on valmiita koulutuspaketteja, mutta järjestämme koulutuksia aiheista kuin aiheista! Kysy aina lisää!

Videoita yhteiskunnallisista asioista!

KSL-opintokeskus tuottaa videoita yhteiskunnallista tapahtumista ja keskusteluista. Yhteiskunnallisen oppimisen videot löydät kootusti omalta Vimeo-sivultaan.

Yhteys:

Yhteiskunnallisen oppimisen koulutustuottajana KSL-opintokeskuksessa toimii Jukka Peltokoski, p. 0400 265 919, email: jukka.peltokoski@ksl.fi.

Tutustu myös ammatillisen lisäkoulutuksen ja avoimen koulutuksemme tarjontaamme!


Yhteiskunnallisia koulutuksia:

Toteutamme koulutuksia muun muassa alla olevista aiheista. Jos haet jotain muuta, niin ole yhteydessä!


Yhteiskunnallisia katsauksia:

Teemme videokatsauksia yhteiskunnallisiin aiheisiin ja  liikkeisiin. Jos sinulla on idea, niin ole yhteydessä!

 • Ikkuna uuteen hyvinvointivaltioon

  Hyvinvointitutkija Elina Aaltio puolustaa hyvinvointivaltiota kritisoimalla sitä. Aaltion mukaan hyvinvointivaltio on kohottanut elintasoa, mutta ei kokonaisvaltaista hyvinvointia. Uusi hyvinvointi vaatii dialogisia palveluja ja työntekijähtöisiä ratkaisuja KSL-opintokeskus haastatteli Aaltiota hänen kirjastaan Hyvinvoinnin uusi järjestys.
 • Elvyttävä talouspolitiikka haastaa valtavirran

  Nykyinen hallitus vannoo julkisten menojen leikkaamisen nimiin. Taloustutkija Lauri Holappa puhuu näkemystä vastaan. Hän vaatii investointiohjelmaa. Katso Holapan videoluento aiheesta.
 • Tarinoita vanhenemisesta Suomessa

  Miten ikääntyvät maahanmuuttajat kokevat ikääntymisen Suomessa?
 • Mikä on TTIP-sopimus?

  TTIP eli Trans-Atlantic Trade and Investment Partnership on vapaakauppasopimus, joka tavoitelee yhteismarkkinoita USA:n ja Euroopan välillä. Siitä neuvotellaan parhaillaan – salassa. KSL-opintokeskus haastatteli TTIP-verkoston aktiivia Marissa Varmavuorta.
 • Osuuskunta Sankariliiga rakentaa työyhteisöä

  Sankariliiga on helsinkiläinen osuuskunta, joka ylläpitää luovan alan ammattilaisten työtilaa. Liigan tiloissa työskentelee puvustajia, lavastajia, graafikoita, kuvaajia ja muita media- ja teatterityön tekijöitä. KSL-opintokeskus haastatteli sankariliigalaisia videolle.