Itsenäisesti opiskelevalle aikuisoppijalle KSL-opintokeskuksessa on monta eri vaihtoehtoa. Löydä itsellesi paras tapa oppia!

Avoimet koulutukset

Saat koulutuksistamme innostusta, taitoa ja tietoa sekä paikan vertaisoppimiselle ja kokemustesi hyödyntämiselle.

KSL-opintokeskus järjestää kursseja ympäri Suomea. Omien kouluttajien lisäksi käytämme eri alojen asiantuntijoita. Lisäksi teemme vahvaa yhteistyötä järjestöjen kanssa heidän osaamisensa ja koulutustoimintansa kehittämiseksi.

Koulutusten pituudet vaihtelevat: osa koulutuksista on intensiiviopetusta yhden illan tai viikonlopun ajan, kun taas toiset ovat muutaman viikonlopun tai jopa puolen vuoden mittaisia. Tutustu tarjontaan!

Kysy lisää!
koulutuspäällikkö
Tarja Muukkonen
tarja.muukkonen@ksl.fi
050 594 2951

Ammatillinen lisäkoulutus

Ammatillinen lisäkoulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittää ammattiosaamistasi. Ammatillisen lisäkoulutuksen kurssit liittyvät muun muassa yhteiskunnallisen tai henkilöstöomisteisen yrityksen pyörittämiseen, kädentaitoihin, tietotekniikkaan ja työssäjaksamiseen. KSL:lla on pysyvä työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä, jonka puitteissa painotetaan osuuskuntien ja yhteiskunnallisten yritysten koulutuksia.

Ammatillinen lisäkoulutuksemme antaa osaamista ja valmiuksia yrittämiseen sekä työelämässä viihtymiseen. Saat tärkeitä taitoja omaan ammattiin, tai mahdolliseen uuteen ammattialaan liittyen. Ammatillisessa lisäkoulutuksessa tapaat myös muita samasta alasta kiinnostuneita ja saat kokea oppimisen iloa.

Ammatillista lisäkoulutusta järjestetään ympäri Suomea. Lue lisää!

Kysy lisää! 
koulutuspäällikkö
Tarja Muukkonen
tarja.muukkonen@ksl.fi
050 594 2951

Opintokerho

Kun haluat opetella asioita yhdessä ilman opettajaa, opintokerho on sopiva opiskelumuoto. Kerho kokoontuu omasta aloitteestaan toteuttaakseen yhdessä asetettua opinnollista tavoitetta. Se voi olla esimerkiksi uuden kädentaidon oppiminen, oman asuinalueen historian tutkiminen tai vaikka näytelmän tekeminen. Ryhmänne päättää itse!

Kiinnostuitko? Lisää ohjeita kerhon perustamiseen ja kerhossa toimimiseen löydät täältä.

Kysymyksiisi vastaa
koulutustuottaja Tiina Huhtala
tiina.huhtala@ksl.fi
050 590 0709

Yhteiskunnallinen koulutus 

KSL järjestää yhteiskunnallista koulutusta kahdella tavalla: yhteistyössä yhteiskunnallisten opistojen kanssa ja oman yhteiskunnallisen koulutuksen puitteissa.

Yhteiskunnalliset opistot

KSL tekee yhteistyötä paikallisesti toimivien yhteiskunnallisten opistojen kanssa. Yhteiskunnalliset opistot ovat itsenäisiä toimijoita, ja ne tarjoavat yhteiskunnallisesti suuntautunutta kurssitoimintaa ja järjestävät keskustelutilaisuuksia, opintopiirejä, lukupiirejä ja tapahtumia.

Yhteiskunnallisessa koulutuksessa voit osallistua yhteiskuntakriittiseen keskusteluun ja oppimiseen. Opistoissa opit vertaisoppimisen periaatteella yhdessä muiden kanssa vapaan sivistystyön hengessä. Ota selvää oman paikkakuntasi opistosta ja lähde mukaan!

Kysy lisää!
koulutustuottaja Jukka Peltokoski
jukka.peltokoski@ksl.fi
0400 265 919